nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Gratar si centrala termica


In week end am aflat ce problem poti avea daca nu mai functioneaza un boiler solar 300-2c WT, adica boilerul care s-a defectat. Ce probleme aveau prietenii mei? Rece in toata casa!

Centrala termica este una din piesele de rezistenta dintr-o casa! Despre vase de expansiune nu stiam nimic. Imi aduceam aminte de la fizica, termodinamica, ca auzisem de vas de expansiune. Ei bine vasul de expansiune are rolul de a prelua dilatarea apei datorata incalziri ei, protejand astfel instalatia sanitara si de incalzire, impotriva socului de presiune si de expansiunea termica.

Asta se defectase! La inceputul sezonului rece, se stricase pompa de circulatie. Acum pe final altceva. Ghinion, pentru ca in mod normal trec mai multi ani pana sa se strice ceva.

Dar pentru ca era frumos afara, in curte am incins un gratar, un barbeque, cum ar spune englezii, si prietenii mei au uitat pentru o perioada de problema lor. Prietenii la nevoie se cunosc, asa ca nu au lasat gazda sa faca gratarul pentru ca avea probleme implicit si cu apa calda. Mai in gluma mai in serios, o solutie, ar fi sa se strice mereu centrala termica inainte de un gratar! N-ar mai trebui sa munceasca mai deloc!

Normal sa se repare imediat dupa ce au plecat oaspetii. Acum s-a reparat a doua zi, in week-end echipele de interventie, chiar si in cazul unei garantii nu lucreaza.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: