nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Evenimentele personale sa ramana … personale!


Ce nebunie cu maritisul asta pentru unele domnisoare! Avem la birou o brunetica venita din dulcea Moldova, care dupa un an in care plangea ca nu-si gasea un prieten, ca toti barbatii vroiau un singur lucru de la ea, acum ne omoara cu pregatirile ei de nunta!

Nu ne intereseaza! Ceva de genul proaspetilor parinti, care nu mai stiu sa vorbeasca nimic altceva decat despre bebelusul lor. Si cand nu vorbesc sufera! Iar daca ai facut geseala sa-i intrebi, din politete ce mai face bebelusul lor, incep si iar nu se mai opresc!

Acum micuta moldoveanca, a renuntat la cursurile de salsa si dupa ce a cautat cursuri de dans Bucuresti, tot in aceeasi locatie unde a invatat salsa s-a apucat de vals! Cum? Sa se faca de ras la valsul mirilor? Vine la noi la birou, ne spune click aici, click acolo, dar nu ne intereseaza pe nici una!

Iunie e luna in care vom scapa si noi si ea! Dar pana atunci? Brusc toate avem foarte multa treaba si suntem foarte ocupate!

Aviz amatoarelor si parintilor: evenimentele din viata personala sunt numai ale voastre! Ne bucuram si noi pentru ele, o data, de doua ori, dar atat si nimci mai mult. Deja din a treia ne intristam ca va avem in preajma si incepem sa va ocolim! Stiti acum ce aveti de facut ca sa nu va ocolim, da?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: