nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

De ce vacanta in Bulgaria?


Astazi m-am uitat pe oferte de vacanta. Am fost la o prietena care lucreaza la o agentie de turism si ne-am uitat impreuna, incercand sa ne facem planuri de vacanta. Uimita am fost insa de cati oameni sunt interesati de oferte Bulgaria 2014, nu numai litoral, dar si munte.

Bulgaria este o destinatie atat ieftina, cat si foarte aproape de noi, 20-200 km sud de Vama Veche si 325 – 500 km de Bucuresti , asa ca e bataie in perioada asta pe early booking Bulgaria! In continuare sunt cautate oferte de early booking Turcia, dar acolo deja preturile au crescut, fata de cele din ceilalti ani, asa ca … tot Bulgaria.

Litoralul bulgaresc este mai mare decat cel romanesc, iar numarul statiunilor este mai mare decat cel al statiunilor din Romania. Daca vreti cifre: Bulgaria are 400 de km de litoral, iar Romania are numai 50 de km de litoral.

Ce este insa cel mai de valoare, investitiile straine, in special cele germane, englezesti si spaniole in complexele hoteliere si in managementul acestora, au facut ca numarul complexelor hoteliere de cele mai bune standard de confort sa fie foarte mare. Majoritatea hotelurilor practica sistemul all inclusive, aproape inexistent pe litoralul romanesc.

Go to Bulgaria? Neaah!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: