nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Ruda de la tara


Caldura mare mon cher, deja de la jumatatea lui februarie! Varu’, dar nu ala de la televizor, din reclame a venit la Bucuresti. Normal ca m-am intalnit cu el! De fiecare data cand vine prin Bucuresti arunca cu banii, pentru a-si dovedi potenta financiara!

Scapa de acasa si da iama prin cluburi si spre dimineata pleaca la hotel cu una – doua prietene noi! Incredibil, vine dupa seminte rapita si bea numai bauturi din malt de orz!

Astazi, ne-am vazut la o cafea inainte de plecarea lui. In portbagajul ML-ului un aparat de sudura care face nota discordanta cu … restul. Dar asa e el. Nu ar fi vrut pentru nimic in lume, sa vina cu alta masina in Bucuresti. In ciuda muncii, in agricultura, este un tip elegant si foarte curat! Multi bucuresteni nu se compara cu el in aceasta privinta!

Depanam amintiri. Nu scapa nicio ocazie sa imi aduca aminte cand am aruncat cu prima lui bormasina electrica in piscina, pe care si-o adusese tocmai din Germania! Intr-un fel ne asemanam: ne place moda, ne plac hainele si ne place sa petrecem! Poate el petrece putin mai mult decat mine, dar asta pentru ca o face mai rar!

Succes agricultori!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: