nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Cu masina in pana


Am ramas in pana cu masina. Ce poate fi mai rau decat sa ramai in pana cu masina si sa nu mai ai ce sa-I faci? Trec o gramada de masini pe langa tine si nu opresc. Iar dintre cele care opresc, degeaba, nu au carlig de remorcare.

Primele doua, au fost golfulete, fara carlig de remorcare vw golf 4, apoi Audi, fara carlig auto audi. O sa radeti , un Logan cu un carlig de remorcare m-a salvat! Nu v-ati fi asteptat, dar acesta este purul adevar. Normal ca in timp ce eram remorcata, am vazut apoi o gramada de alte masini cu carlig de remorcare, dare le mai trebuiau sa si opreasca si sa te tracteze.

Posesorul Loganului mi-a povestit ca a avut nevoie si a gasit carlig de remorcare pe internet, pe auto-hak.ro.  E mult mai simplu sa ai toata oferta la intr-un singur loc si de acolo sa-ti poti allege tipul de carlig auto pentru masina ta.

Masina mea e in service, asa ca voi fi clienta taxi-urilor, stiti doar cat de multi mi place sa ma conversez cu taximetristii. Probabil ca toata aceasta saptamana voi avea ceva conversatii interesante. Un lucru e sigur: nu ma voi urca niciodata intr-un taxi de la Pelican. Ii stiti din traffic ca nu respecta nici o regula!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: