nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

We are HAPPY in BUCHARESTPiesa “Happy” apartine cunoscutului Pharrell Williams, care cu ajutorul celor 2 regizori francezi Clement Durou si Pierre Dupaquier au realizat primul videoclip interactiv de 24 de ore, cu oameni care danseaza pe ritmurile melodiei in diferite locatii. Pentru ca totul sa fie cat mai real, cele 24 de ore de material au fost filmate la lumina orei respective.

“Happy” a facut inconjurul lumii intr-un ritm ametitor, fiind o melodie vesela, cu ritmuri funk si neo-soul, iar asa-zisul microb al fericirii a cuprins intreaga planeta, astfel realizandu-se videoclipuri pe melodia lui Pharrell in peste 50 de tari, printre care : Argentina, Hong Kong, Madagascar, Polonia, Spania, Italia, Franta, Anglia, Germania, Olanda, Tunisia, Moscova, Irlanda, Canada si multe altele.

Ideea da a realiza “Happy – We are from Bucharest” a venit o data cu dorinta de a aseza Romania, respectiv Bucurestiul, pe harta tarilor care au ajutat la raspandirea fericirii si datorita melodiei de care nu te vei satura niciodata! Astfel, o mana de oameni plini de entuziasm s-au adunat si si-au pus la bataie toate cunostiintele, pentru a livra un produs frumos care sa aduca zambete si energie.

Filmarile s-au desfasurat pe parcursul a 3 zile, in conditii nu tocmai prietenoase, pe viscol si drumuri inchise, dar acest lucru nu a taiat din entuziasmul echipei si a celor peste 50 de oameni invitati sa apara in videoclip.

Cei care au aparut in fata camerei, sunt prieteni, rude si cunostiinte ai organizatorilor, totul intamplandu-se din simpla dorinta de a promova Bucurestiul.

Printre cei care ni s-au alaturat trebuie sa ii enumeram pe Raluca Aprodu, Sore Mihalache, Adina Galupa, Ioana Picos, Andi Vasluianu, Mara, Sensor si Alt Om, iar pentru calitatea imaginii trebuie sa-I mentionam si sa le multumim lui Liviu Marghidan si celor de la CineLabs Romania.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: