nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Cumparaturi de primavara


Gata si cu zapada! Ne intoarcem iar la cumparaturi fetelor? Primul weekend fara ninsoare in Bucuresti, dupa ultimele doua, nu a fost chiar cel mai bun weekend la cumparaturi. Majoritatea au fost plecati la schi, pentru ca tocmai s-a incheiat vacanta copiilor. O saptamana de vacanta, ca asa e noul regulament scolar, pentru cine nu stie…

Agitatia asteptata in mall-urile bucurestene nu a fost chiar cea mai asteptata. Cei care au ramas cu copiii in Bucuresti au mers la locurile de joaca special amenajate pentru copii, insa nu au avut timp de cumparaturi, pentru ca cei mici trebuiau supravegheati. Zona de food insa a avut de castigat, pentru ca cei mici au primit bonus un pranz la fast food!

Poate magazinele de pantofi sa fi avut si ele traffic, pentru ca odata cu caldura, trebuie sa trecem si la incaltamintea mai lejera si nu asa de groasa si calduroasa. Preturile insa pentru pantofii de primavara insa au ramas inghetate, pentru ca reducerile sunt numai la incaltamintea de iarna. Stocurile sunt cele de vina – cine ar vrea sa ramana cu multa incaltaminte de iarna, tot anul, pana vine frigul iar? Fie si macar din punct de vedere depozitare, daca nu din punct de vedere cash flow, nu ar avea probleme…

Am fost sa-mi caut o pereche de pantofi pentru rochia proaspat achizitionata de pe un magazin de rochii online si inca marfa de iarna ocupa foarte mult loc in magazine. Cine nu e pe faza acum poate pierde foarte mult, speranta ca vor mai vinde din incaltamintea de iarna, e in zadar. Caldura a venit.

Doua zeci de zile pana la debutul calendaristic al primaverii. Parcurile vor redeveni populate, iar mallurile vor fi cautate pentru racoare si fuga de canicula.

In magazinele din mallurile romanesti inertia iernii inca mare. La fel de mare va fi diferenta intre targeturi si realizari!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: