nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Tinuta la office


Din nou despre ce mai purtam la office. Usor usor incepe sa de incalzeasca, cel putin in timpul zilei, asa cum a fost astazi si trebuie sa scapam de rochii casual, cu care ne-au intunecat ochii toate colegele noastre.

Ca e zapada afara nu mai tine. Pana si municipalitatile s-au mobilizat si noatea au dus o mare parte din zapada de pe marginea drumurilor din Bucuresti, asa ca scuza cu zapada nu mai tine.

Pana si intalnirile de business, urmate de un cocktail seara vor reincepe. Ianuarie s-a sfarsit asa ca businessul nu ai are nici el nici o scuza sa nu mearga la potential maxim. Buuuun, sa vedem cu ocazia asta si niste rochii cocktail. Pentru ca la aceste ocazii, taxiul sa traiasca.

Revenind la birou sa notam ca atmosfera de office trebuie sa reinceapa sa domine birourile corporatiilor. Daca barbatii pacalesc repede cu un costum de office, la femei e mai greu: rochii office trebuie sa fie mai multe, pentru ca trebuie sa ne mai si schimbam. La barbate e mai simplu, schimba camasa, pastrand costumul, dar noi nu putem sa venim doua zile la rand cu aceeasi rochie, fusta, taior, etc. de parca nu am fi dormit peste noapte acasa la noi!

Ceva mai multa atentie la imbracamintea si culorile de si din office nu strica. In fond ne reprezinta si sunt chiar imaginea noastra. Imbracamintea pe care o alegem la service, face parte din brandul nostru.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: