nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Luna personalizarilor


Vorbeam de luna florilor, de luna in care incepe cu adevarat primavara. E momentul in care multe afaceri incearca sa-si faca propria reclama, pentru ca e o perioada atipica, lumea se deschide mai mult dupa iarna mai mult sau mai putin grea, ce tocmai a trecut.

Nu ma refer la cadouri corporate, dar ma refer la cadouri personalizate care vin in sacose personalizate, ca acelea in care primesti cumparaturile la magazinele din mall. Radiourile in cautare de audienta si alte produse, in cautarea imbunatatirii market share-ului vin cu mostre ca sa starneasca macar o data interesul consumatorului. Si daca nu au mostre vin cu alte produse personalizate: o cana personalizata, un pix personalizat, o agenda pesonalizata, etc.

Companiile care se ocupa cu personalizarea diferitelor obiecte isi revin dupa luna ianuarie, care a fost o luna de relache total, oarecum binevenit dupa infernala luna decembrie. Cadourile personalizate au devenit foarte cautate in ultimul timp, fie ca este vorba de cadouri pentru barbati, femei sau copii.

Oferta este variata si de aceea castiga cei care vin cu propriile idei de cadouri personalizate pe care le pun la dispozitia clientului, nu doar clientul sa vina cu idea si comanda ferma. Oricum pe liste, pixurile, baloanele si sepcile sunt cele mai personalizate obiecte.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: