nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Mai daruiesc barbatii flori?


Luna iubirii incepe de maine! E luna iubirii ca sa reinceapa consumatorii sa cumpere! Fie ca iei doar flori Valentine’s day si tot e un cadou.

Pentru flori e numai inceputul, pentru ca in martie sunt ocazii deja traditionale pentru flori: 1 martie si 8 martie. As zice insa ca martie e luna in care incep cu adevarat aranjamentele florare. E ultima luna pentru nunti si botezuri, ca incepe postul Pastelui, asa ca toata lumea cauta la buchete de mireasa preturi bune. Pentru buchete de nasa, care oricum sunt mai mici, pretul  nu mai e asa de important.

Martie e poate luna cu cele mai multe flori vandute in Romania. desi e frig, vin si zilele cu babe, dar si zile cu mosii furiosii, florile sunt cel care trebuie sa aduca zambetul pe fetele tuturor, pentru ca indifferent cat de suparat, stresat sau ocupat esti, o floare te binedispune.

Voi cand ati oferit ultima data flori fara un motiv? Stiati ca e benefic sa daruiesti, nu numai sa primesti! La fel se intampla si cu florile daruite pentru ca bucuria celei care o primeste e molipsitoare! Prietenei, sotiei, mamei, colegei de birou i-ati daruit o floare anul trecut? Sau v-ati facut foarte ocupati, gandindu-va la bugetul vostru, pentru ca aveati prea multe fete / femei la birou?

 

Anunțuri

Un răspuns la „Mai daruiesc barbatii flori?

  1. Isabella 12 / Februarie / 2014 la 12:07 PM

    Am primit ultima oara flori de la fostul iubit …Si in general imi place sa daruiesc flori oricui indiferent de sex sau varsta; si ultima oara am dauit un buchet de flori mamei ca a fost ziua ei de nastere.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: