nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Dress for (un)success?


Ninsoarea cazuta saptaman aceasta a facut ca la job, lumea sa lucreze parca inghetata, desi nu sunt intarzieri in livrari sau mai stiu eu, in comenzi.

E adevarat ca din pacate tinuta office a fost adaptata conditiilor meteo, mai rar vezi cate o colega in fusta regulameta de office, la moda sunt o pereche de pantaloni, de culoare inchisa, asortati cu camasi sau bluze de dama de diferite culori si taiorul, care daca nu din acelasi material cu pantalonii, macar are o culoare apropiata.

Nu prea vezi scoase la purtat haine de firma Wardrobe B, pentru ca poate nu vrei sa-ti para rau de ele pe o astfel de vreme.

Acum doua zile am ales sa merg la job cu transportul in comun, datorita ninsorii cazute si a stradutelor nedezapezite. Culoarea dominanta in vestimentatia bucurestenilor este negru! Pe ici pe colo cate o culoare mai vesela sau mai mai indrazneata, insa negru, albastru inchis si griul ocupa primele trei locuri. Starea de tristete si pesimism este intretinuta si de cum te imbraci tu si cei din jurul tau!

Zapada va trece, la job lumea va veni din nou imbracata mai adecvat, dar marea majoritate a celorlalti va ramane la a asorta imbracamintea neagra cu cea gri.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: