nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Cum va alegeti ceasul?


Nebunia ceasurilor a disparut. Cred ca deja din ce in ce mai putini au ca hobby ceasurile. Probabil si din cauza pretului ceasurilor de firma, dar si pentru ca au aparut din ce in ce mai multe branduri noi, de cele mai multe ori, branduri consecrate, care si-au facut si o linie de ceasuri, asa cum gasesti, de exemplu, ceasuri Tommy Hilfiger.

In randul barbatilor conteaza brandul si caracteristicile tehnice ale ceasului. Pentru noi femeile conteaza ca ceasul sa fie de firma, dar mai putin caracteristicile tehnice. Daca se poate asorta si e un accesoriu, care sa se potriveasca in cat mai multe situatii, atunci aceasta caracteristica e cea care e cea mai importanta.

Nu conteaza daca ceasul e japonez sau elvetian, iar daca vreau sa compar de exemplu, pentru diferite ceasuri orient pretul, cred ca stiti pe care-l voi allege? Am un ceas Michael Kors si nu a contat cand am cautat de exemplu <<ceas fossil pret cel mai bun>> Am gasit la fel de bine Burberry, Emporio Armani, Marc, DKNY, Fossil bineinteles si alte branduri brand-uri distribuite de grupul Fossil, insa Micheal Kors s-a incadrat in ce v-am spus mai sus.

Sunt curioasa cum va alegi ceasul, in functie de ce criteriu?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: