nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Cati barbati se ingrijesc?


Imi aduc aminte, si nu cred ca sunt singura, de reclamele la deodorante si in special la reclamele la deodorante barbati! A fost la un moment dat o competitie intre reclamele la deodorant Axe si reclamele la deodorant Old Spice! In ultima vreme au cam disparut reclamele pentru barbate! Oare nu mai folosesc? 🙂 Nici macar la un after shave Old Spice sau Axe?

Nu ma pricep prea bine, dar cred ca si dupa un barbierit electric ar fi OK folosirea unui after shave. Acum, din punct de vedere electric cred ca piata este impartita intre doi: aparat de ras electric Braun si aparat electric Philips.  Gilette nu stiu daca au!

Nu ma pricep prea bine la gama barbateasca, dar cred ca ar trebui sa se puna un accent mai mare la educarea barbatilor, sa foloseasca cat mai multe produse de ingrijira a pielei fetei, pentru ca daca ii intrebi, putini sunt cei care stiu de ce folosesc un produs si ce caracteristici are acest produs.

Radeam cu colegele mele care refuza sa foloseasca transportul public in comun vara daca este aglomerat si asteapta unul mai putin aglomerat sau prefera taxiul, dar care dau peste un sofer de taxi la fel de asudat, de parca ar merge intr-un RATB aglomerat.

Noi femeile, cum am putea sa-i educam?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: