nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Acasa si in departamentul IT


Departamentul IT din orice corporatie sau institutie este poate cel mai diferit department dintre toate. In acelasi timp este poate cel mai asemanator department din toate corporatiile si institutiile pe care le cunoasteti, nu-i asa?

De cele mai multe ori, tot ei se ocupa si de telefoanele de companie si daca ai o problema cu calculatorul sau telefonul, te duci la ei. Cu cateva exceptii gasesti tot ce vrei, exceptiile fiind huse pentru telefoane si folii protectoare ecran.

Ii vezi si intr-o dezordine ordonata specifica poate activitatiilor: laptopurie stau impreuna cu alte componente dezasamblate, hard diskuri, placi video pentru calculator, RAM, procesoare si chiar printre cartuse de imprimante de la Evomag, de unde le-am vazut eu pe cele insirate in departamentul nostru de IT.

In ciuda acestei dezordini, baietii sunt cool, iti rezolva problem ape care o ai la laptop sau telefon repede si te trimit inapoi sa produci pentru companie.Optimizarea proceselor a facut ca si aici munca pe care inainte o faceau mai multi sa fie redusa doar la o singura persoana si astfel sa nu mai aiba timp sufficient, ajungand sa faca “curat” poate doar o data pe luna, mi-au explicat. Yeah, right! De parca inainte nu era tot la fel. Guys, acasa la voi cumva tot asa dezordine e?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: