nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Uneori suntem toti copii


Uneori suntem toti copii, uneori ne trezim ca suntem fara sa vrem copii! Ne plac in continuare povestile. Filmele sunt povesti pentru oameni mari, e cel mai bun exemplu ca ne plac povestile. Si povestile si cancan-ul 🙂 De cand cu smartphoneurile jocurile sunt o modalitate de destresare sau de umplere a unor goluri din zi.

Mai auzi cate o stire cu o femeie care a vrut sa semene in realitate cu papusa Barbie Noriel, acolo am vazut-o eu ultima oara, si te cutremuri, cand intelegi prin ce chinuri a trecut, singura sau impusa.

Copiii in ziua de azi au invatat limba engleza de la programele de desene animate, cand inca nu erau dublate in lima romana. E drept ca eroii din Disney au fost inlocuiti de eroi din Asia, cum este japonezul Beyblade, dar si mai demult exista o Heidi, fetita muntilor, parca….Supravegherea copiilor, a programelor la care se uita, trebuie sa inceapa de la o varsta din ce in ce mai mica.

E greu sa-I mai tii in frau, nimeni nu vrea sa mai joace Macao, Tabinet, monopoly sau sa faca un puzzle, de exemplu. Altfel ajungem la ironicul proverb “vai de parintii care nu asculta de copii”.

Noi o dam in joaca, dar ma gandesc cand vor creste mari copiii de acum in ce fel de joaca o vor da ei?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: