nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Pasiuni la varsta a treia


Pasiunea lui tata, care este pensioner este gradina de legume proprie. Nu are gazon, decat la intrare, in rest si-a facut o gradina de legume. Flori tot asa numai la intrare.

Un hobby frumos, sanatos si care-l tine prins. Roadele muncii se vad aproape imediat, asa ca satisfactia muncii prestate este si ea rapida.

La intrare in curte, dupa un prim rateu, cu niste butasi de trandafiri, acum, imediat ce da caldura este o mai mare placer sa vezi explozia de culori a florilor.

Gradina este impartita in doua: jumatate cu vita de vie si cealalta jumatate e gradina de legume. Aici a fost mai simplu ca primii butasi vita de vie au fost plantati cum trebuie, asa ca dupa asteptarea regulamentara, toamna trecuta ma baut primul must, productie proprie tata.

Nebunia ce mai mare e cu gradina de legume, in caz ca nu stiati. Pamantul e pregatit de cu toamna, iar din perioada asta, prin magazia de langa casa au fost deja puse in pamant primele seminte de rosii, pentru obtinerea primelor rasaduri, deh, rosiile sunt poate cele mai iubite legume si automat , pentru ca necesita si o ingrijire mai aparte, sunt mandria oricarui gradinar.

Parintii vostri pensionari ce hobby-uri au? Sunt pasionati?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: