nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Mens sana corporatistelor


Ce nu pot intelege, de ce nu se duc oamenii la doctor preventiv? Mai ales corporatistele, care beneficiaza de abonamente la clinicile medicale, in care au multe gratuitati.

Vizitele la cabinete stomatologice bucuresti se fac de cele mai multe ori cand te doare deja o masea. Am zis cabinet, pentru ca ori te duci dupa dentistul tau, ori faci cateva schimbari de cabinete stomatologice in decursul anilor.

Pentru femei, vizita la un control ginecologic, anual, daca nu de doua ori pe an, ar trebuie sa fie o regula. Din ce am vazut, cele mai regulate vizite sunt la coafor, manichiura si cabinete tratamente faciale, nu-i asa?

Ca sa fii frumoasa trebuie sa fii sanatoasa si e mai usor sa previi decat sa vindeci. In plus, putina miscare, alergare usoara, ceva inot si ceva aerobic, fitness, spinning, nu strica niciodata. Majoritatea colegelor mele s-au apucat de sala, dupa ce au nascut. Ultima prietena, a nascut cu doctorul Safta Veaceslav, am invatat pe dinafara numele acesta, asa de mult mi-a povestit, s-a apucat de sala ca sa dea kilogramele jos, iar beneficiile nu au intarziat sa apara.

Asadar, daca nici nu faci miscare, sport, nici nu te duci la un control medical periodic, muncesti mult, mananci cand apuci, stres mult din cauza dead line-urilor, cum ai grija de tine? Doar cu manichiura, pedichiura, coafor?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: