nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Bianca Drăguşanu e cancer


Bianca Drăguşanu e cancer. La fel cum cancerul e o grupare de celule care ocupă loc şi resurse în organism fără a avea nici o utilitate, la fel e şi ea. Un cancer mediatic şi social.

O persoană care nu a făcut niciodată ceva relevant, util sau interesant pentru societate şi, cu toate acestea, ocupă atenţia ei. Acum laureaţii la Nobelul pentru dezinteres monden o să grohăie pe nas că e vina presei că această fiinţă există.

Presa e o afacere. Dacă subiectul este cerut, el apare. Şi e cerut. Că nimeni nu i-ar da 500 de euro să povestească despre cum lui Cristea îi place cu un deget în anus dacă nu s-ar uita lumea. Şi degeaba sunteţi voi mândri că nu ştiţi cine e ea. Societatea e un întreg. E ca şi cum mîna ar fi mîndră de un cancer la picior.

Singurul mod în care aţi putea fi justificat mîndri de poziţia voastră în legătură cu acest subiect e dacă aţi fi parte din soluţie. Şi asta poţi să faci foarte simplu. Probabil citeşti articolul ăsta într-un mijloc de transport în comun.

Uită-te în jur. Cineva sigur citeşte o ştire cu Bianca Drăguşanu. El e cancerigenul. Du-te la el şi dă-i un bocanc în dinţi. Vorbesc foarte serios. Doar nu credeai că chimoterapia e ceva uşor, nu?

PS: Societatea ca si entitate metafizica nu exista, exista doar ca termen pentru a evidentia relatiile dintre oameni. Un exemplu concludent ar fi ca daca partile componente ale ei dispar, dispare si ea. Nu e o entitate, de obicei rationamentul asta e folosit de cei care incearca sa blameze socitatea pentru faptele unui individ sau altuia.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: