nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Bianca Drăguşanu e cancer


Bianca Drăguşanu e cancer. La fel cum cancerul e o grupare de celule care ocupă loc şi resurse în organism fără a avea nici o utilitate, la fel e şi ea. Un cancer mediatic şi social.

O persoană care nu a făcut niciodată ceva relevant, util sau interesant pentru societate şi, cu toate acestea, ocupă atenţia ei. Acum laureaţii la Nobelul pentru dezinteres monden o să grohăie pe nas că e vina presei că această fiinţă există.

Presa e o afacere. Dacă subiectul este cerut, el apare. Şi e cerut. Că nimeni nu i-ar da 500 de euro să povestească despre cum lui Cristea îi place cu un deget în anus dacă nu s-ar uita lumea. Şi degeaba sunteţi voi mândri că nu ştiţi cine e ea. Societatea e un întreg. E ca şi cum mîna ar fi mîndră de un cancer la picior.

Singurul mod în care aţi putea fi justificat mîndri de poziţia voastră în legătură cu acest subiect e dacă aţi fi parte din soluţie. Şi asta poţi să faci foarte simplu. Probabil citeşti articolul ăsta într-un mijloc de transport în comun.

Uită-te în jur. Cineva sigur citeşte o ştire cu Bianca Drăguşanu. El e cancerigenul. Du-te la el şi dă-i un bocanc în dinţi. Vorbesc foarte serios. Doar nu credeai că chimoterapia e ceva uşor, nu?

PS: Societatea ca si entitate metafizica nu exista, exista doar ca termen pentru a evidentia relatiile dintre oameni. Un exemplu concludent ar fi ca daca partile componente ale ei dispar, dispare si ea. Nu e o entitate, de obicei rationamentul asta e folosit de cei care incearca sa blameze socitatea pentru faptele unui individ sau altuia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: