nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Cat de egoisti sunt barbatii? De ce sunt egoisti?


Barbatii ne fac fericite, ne iubesc, ne rasfata si fac multe lucruri frumoase pt noi dar nu vor renunta in ruptul capului sa fie egoisti, iar eu nu cred ca sunt construiti sau educati sa fie asa ci prefera sa spuna: „dintotdeauna barbatul a fost cel care aduce banii in casa, iar femeia cea care trebuie sa se ocupe de casa, de ce sa schimbam noi acum?”

Daca ati simtit vreodata nevoia sa fugiti de-acasa, fara sa mai priviti in urma, doar pentru ca ati obosit sa tot auziti: “mami, unde e…?” “mami, da-mi…”, “mami, adu-mi”, “mami, faci si tu…?” – rugaminti rostite pe diferite tonuri, de diferite persoane, discutia pe care am compilat-o pentru dumneavoastra mai jos, va va unge pe suflet. Au curs tone de cerneala in sprijinul ideii de egalitate intre sexe.

Am vrut drept de vot, dreptul de a munci in afara casei, dreptul de a lucra in orice domeniu ca si barbatii nostri, dreptul de a conduce automobile, macarale, ambulante, masini de pompieri, dreptul de a avea sau a nu avea copii, dreptul de a-i creste fara sa ni se taie niciunul dintre celelalte drepturi pentru care au luptat inaintasele noastre.. Si am primit toate aceste drepturi, la pachet, si-ncet incet, drepturile ni s-au transformat in obligatii.

Suntem acum obligate sa mergem la slujba zilnic, dar asta nu ne scuteste de treburile casei. Avem dreptul sa nu facem copii dar indiferent cat de legal ar fi acest drept, tot se va gasi cineva sa ne judece, sa ne spuna ca suntem niste criminale si niste oameni fara suflet. Daca alegem sa facem copii, uneori ne trezim ca desi “a fost un copil dorit si mult asteptat” realitatea este ca ii crestem mai mult singure decat impreuna…

Cat de egoisti sunt barbatii? De ce sunt egoisti? Se nasc egoisti sau sunt crescuti egoisti? Este o trasatura genetica sau este rodul educatiei? Se vindeca egoismul?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: