nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Chimia intre oameni: dragoste, iubire si ura


Totul e chimie! Nu matematica si nici Poezie! 😉

Chimia dragostei la prima vedere este o reactie chima imediata, chimia dragostei care vine in timp, e o reactie mai lenta, are nevoie de timp ca sa se intample. Dragostea ca orice reactie chimica poate fi ireversibila sau nu, de scurta sau lunga durata.

„Chimia intre oameni poate imbraca multe forme, care pot sau nu sa duca la dragoste. Exista oameni catre care avem o atractie intensa insa a caror abordare a vietii este atat de diferita de a noastra, incat o relatie cu ei nu ar putea rezista”, spune Wendy Walsh, autoarea unei carti pe aceasta tema, conform Men’s Health.

Chimia intelectuala

Studiile arata ca oamenii care se aseamana in multe privinte, inclusiv in ceea ce priveste intelectul, sfarsesc prin a ramane impreuna, spune Helen Fisher, specialista in acest domeniu la Universitatea Rutger, SUA. Ea este de parere ca aceasta situatie se aplica atunci cand partenerul este constant impresionat de felul in care functioneaza mintea celuilalt.

Exprimarea curiozitatii intelectuale va aduce pe amandoi pe aceeasi lungime de unda, chiar daca la inceput nu pareti a avea ceva in comun unul cu altul.

Pentru a cultiva aceasta calitate a relatiei voastre, va puteti invata unul pe altul cate ceva nou. Veti fi amandoi fascinati de ceea ce veti descoperi unul despre celalalt si va veti aprecia mai mult unul pe altul.

Atractia fizica

Atractia fizica este unul dintre ingredientele principale ale unei relatii. Ea stimuleaza dorinta in cazul celor doi si este alimentata de anumite reactii care au loc in corp. Substantele produse de organismul uman la vederea persoanei iubite sunt numeroase, ele alimentand dorinta, spune Larry Young, coautor al cartii „The Chemistry Between Us”.

Important de stiut este faptul ca trebuie sa va atingeti unul pe altul si ar fi bine sa gasiti un motiv sa faceti acest lucru chiar de la inceput, sustine specialistul David Givens, specialsit in limbaj nonverbal, autorul cartii „Love Signals”.

Poti face acest gest in joaca, atunci cand sunteti in public, intr-un bar. Spargerea acestei bariere va insemna mult pentru voi si va va apropia.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: