nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

De ce refuza femeile sa faca sex?


Barbatii raman surprinsi atunci cand nu au parte de clipe intime alaturi de partenere. Chiar daca totul merge bine in cuplu, unele femei refuza sa faca acest pas.

Important este ca un barbat sa interpreteze corect alegerile iubitei lui si sa nu fie descurajat de o asemenea situatie. Dupa ce el va intelege felul in care ea gandeste, va sti in ce stadiu este relatia lor si daca aceasta va decurge asa cum el isi doreste, scrie Fox News. Iata care sunt cele mai importante motive ale unui refuz:

Nu stie ce simte pentru tine

Daca iubita nu vrea se se culce cu tine, atunci ea este nehotarata in legatura cu sentimetele pe care le are. Desi te place, acest lucru nu este de ajuns pentru ca relatia voastra sa treaca la urmatoarea etapa.

Ea se poate gandi inca la modul in care te place. Ceea ce poti face este sa ii lasi la dispozitie timpul necesar pentru a evalua totul, iar rasplata poate veni pe neasteptate.

Nu e sigura legat de ce simti tu

Desi ea poate sti ce simte, este posibil sa aiba unele indoieli in privinta sentimentelor tale. De tine depinde totul, asa ca arata-i care iti sunt intentiile si ofera-i ocazia sa decida ce are de facut in continuare.

Pasii marunti, preferati de multe femei

In cazul in care inca iti pui intrebari asupra motivelor pentru care ea refuza sa mearga in dormitor cu tine, ar fi bine sa privesti putin si in trecutul ei. Suferinta unor despartiri si greselile pe care le-a facut pot fi factorii care duc la acest refuz.

Sexul implica un risc emotional pentru femei, insa si unul de ordin fizic pentru amandoi. Este bine sa vorbiti deschis despre protectie si prevenirea unor probleme.

Are pe altcineva

Este posibil ca femeia cu care te intalnesti sa se vada cu mai multi barbati si sa nu se fi decis inca asupra unuia dintre ei. Cel mai bine este sa lamuriti si acest aspect si sa spuneti fiecare ce vreti de la relatia voastra.

In acelasi timp, e important sa va luati angajamentul de a va dedica doar relatiei voastre.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: