nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Soferi cumparativa si folositi handsfree (casti)


Traficul din Bucuresti a intrat in vacanta de vara. O data cu vacanta elevilor si studentilor, traficul s-a relaxat in Bucuresti.

S-au relaxat insa si soferii, corporatisti sau nu, si au aparut si soferii care profitand ca nu mai sunt asa de multe masini pe soselele din Bucuresti, au prins curaj sa mearga cu masina personala la servici. Pentru o soferita experimentata ca mine 🙂 e foarte usor sa-ti dai seama cat de indemanatici sau indemanatice sunt si cata experienta au la volan.

Sunt de acord cu barbatii care spun ca femeile la volan sunt un pericol, doar daca specifica si majoritatea femeilor. Dar cel mai mare pericol il reprezinta soferii (barbati si femei) care vorbesc la telefonul mobil fara handsfree! Politia rutiera este inexistenta in caul acesta. Politia Circulatie din Bucuresti nu exista decat pentru viteza: stau cu radarele exact pe bucata de drum unde poti sa „recuperezi” putin din timpul pierdut pe celelalte multe bucati de drum pline de gropi.

Da, Bucurestiul e plin de soferi care vorbesc la telefonul mobil fara handsfree – fara sa aiba acele casti, care se afla in toate cutiile smartphonurilor. Experienta lor si oboseala ii fac pe acestia sa fie un adevarat pericol pentru ceilalti participanti la trafic. Ii vezi peste tot, claxoneaza daca nu ii vezi, vorbesc tinand telefonul la urechea stanga cu mana dreapta, incrucisandu-si astfel mainile si descurcandu-se, adica mai mult incurcandu-se in manevre. Oricum ei constituie un principal pericol chiar pentru ei si apoi pentru ceilalti participanti la traficul rutier din Bucuresti. Cand ma gandesc ca e gratis acest hansfree sau daca se strica iti poti achizitiona cel mai ieftin la 10 lei!

Politia Circulatie nu-i vede, cred ca amenda e mai mare in cazul depasirii vitezei, decat in cazul folosirii telefeonului mobil la volan! Voi i-ati vazut pe acesti soferi periculosi care vorbesc la volan, la telefonul mobil fara handsfree? Sau ati avut deja „intamplari” cu ei?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: