nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Curva sau Prostituata?


Din punctul meu de vedere, curva nu este persoana care face sex pe bani. Aceea este prostituata!

Cea mai veche meserie din lume o pune intr-o postura neonorabila, dar corecta. Adica „nu te iubesc, nu simt atractie fizica, dar stau cum vrei tu, pentru ca ma platesti. Cinstit, spui pretul inainte, pentru ce trebuie sa faci, iei banii inainte, apoi prestezi.

Curva este dezgustatoare. Curva iti spune ca te iubeste, ca o atragi teribil, in timp ce sta capra sau cum vrei tu, pentru bani. N-ar recunoaste in ruptul capului, ca face asta pentru bani, ci numai dintr-o dragoste cum nu a mai trait pana atunci. Se simte jignita ca spui ca sta pentru bani! Plange la comanda, pentru ca i-ai lezat delicatetea.

Astfel, notiunea de curva, din punctul meu de vedere, repet, nu are legatura exclusiva cu sexul. Si chiar este egal distribuita intre sexe. Are legatura cu realitatea, cu viata. Cu a fi in realitate ceva, dar a face eforturi teribile, ostentative de a parea exact opusul. Trebuie sa recunosc ca femeilor le iese de cele mai multe ori, probabil de aici si genul feminin pentru „curva”.
Cand iti dai seama, curva devine / este libidinoasa si invaziva. N-are limite. Iti declara dragostea cu gura plina. E libidinoasa. Te trage de maneca. Se agata ca o liana de tine! E ca spalatorii de parbrize din intersectii: nu se da dusa usor. Poate n-ai inteles din prima. Iti repeta. Ea are principii – atat de solide incat par inaccesibile, pana si unui martir crestin halit de lei. E culta – Biblioteca din Alexandria era cat raftul ei pentru seara asta, e inteligenta – Kasparov s-a retras cand ea i-a explicat ca s-a terminat cu smecheria, are un suflet sensibil – salveaza tot, de la copacii patriei, pana la copiii din Africa si tigrii din Sumatra. Ce sa mai, daca tragi linie, Iisus a avut noroc cu pozitionarea in timp, altfel nu intra nici in top ten.
Fiecare coltisor al fiintei auguste a curvei este descris de hiperbola. Actiunile, de superlativ. Evaluarile, de suprem. Curva este atat de artificiala, incat daca prosteste fara probleme pe adoratorii carpetei cu rapirea din serai, unui om de bun simt nu-i poate provoca decat dezgustul pe care l-ar simti Casanova in fata femeii gonflabile. Daca ii intorci oglinda in fata, curva practica eschiva, explicatia, atenuarea, ea va minimaliza prilejul si-ti va face un compliment gros ca sa-ti ia fata.
Eu nu pledez pentru adevarul brut, umflat si slinos ca un porc, de multe ori puturos ca o hazna. Inteleg si aprob seductia, jocul, povestea, fictiunea, magia, trucul, spectacolul, itinerariul dramatic. Dar diferenta dintre seductie si prestatia curvei este data de rafinament. Asa cum tot pe portativ incap si Mozart si Guta, si Beethoven si Salam. La fel cum tot pe tavan dau cu pensula si Michelangelo si un zugrav din Stefanesti.
In sfarsit, curva are complexul perfectiunii si vocatia ostentatiei. Pana si Seherazada, cand vedea zorii mijind, sfioasa tacea. Sfioasa ! Curva nu poate fi sfioasa niciodata. Demersul ei de marketing este prea agresiv. Da-i dracului de zori mijind. Poti sa-i vari si lanterna in ochi, ea tot isi va face numarul. De aceea, consider ca uneori e bine sa-i vorbesti pe limba ei. Daca ii canti in struna, s-ar putea sa nu mai fie evidente diferentele dintre voi. Chiar daca o intalnesti la Ateneu, spune-i pe bune ca da din buric aiurea. E ca in bancul cu poliglotul care intalneste ciobanul – si la ce i-a folosit? Invoc acum un motto care mi-a placut mult:” Cu samuraii lupti ca samuraii, cu talharii lupti ca talharii!”
Voi cate curve ati reusit sa identificati in jurul vostru si la servici?
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: