nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

O englezoaica si-a dat demisia pentru ca este… prea frumoasa


Se pare ca o cercetatoare englezoaica de 33 de ani, Laura Fernee, si-a dat demisia pentru ca la locul de munca era prea admirata de barbati, ostracizata de femei si unde castiga 30.000 de lire sterline/an.

Conform Daily Mail, acum parintii ei, Catherine, 65, and Alan, 70, sunt cei care o intretin si care ii platesc chiria in valoare de 2.000 de lire sterline, pentru apartamentul din Notting Hill, si ii platesc si celelalte cheltuieli lunare, inca 3400 de lire sterline. Printre altele Miss fernee plateste £80 pe saptamana pentru sala de sport si £1000 pe luna pentru socialising….

„Colegii meu erau interesati numai de felul in care arat. Nu mi-au recunoscut niciodata inteligenta, profesionalismul si succesele profesionale. Nu este vina mea pentru felul in care arat„, a declarat Laura Fernee.

Englezoaica povesteste ca gasea cadouri romantice pe birou si era intrebata foarte des daca iese in oras cu colegii sai. „Chiar si cand eram in laborator, nemachiata si imbracata in halat, erau atrasi de mine. Nu puteam face nimic pentru a-i opri”, spune Laura Fernee.

Sa ne intelegem: sa fii frumoasa e un atu, pe care daca stii sa ti-l folosesti, ai numai avantaje. Daca esti proasta, ai numai dezavantaje si poate fi stresant pentru tine! Articolul nu spune nimic despre performatele Laurei la locul de munca si despre atingerea KPI-urilor pe care le avea!

Am fost suficient de clara? 😉

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: