nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Taximetristii si clientele


Cea mai nenorocita specie, si nu numai in trafic, sunt taximetristii!

Pentru cateva zile sustin un training intr-o zona din Bucuresti in care parcarea este horror! Recunosc, taxiul este ieftin si comod, fac cam 20 – 30 minute pana la destinatie, am timp sa ma pregatesc mental pentru speech si nu ma enervez cautand loc de parcare!

Aranjata, mirosind frumos, sunt visul erotic de dimineata al oricarui taximetrist. Probabil, chiar porno, la cum sunt barbatii! 🙂 dar am grija sa ma asez in spate, obturandu-le soferilor taximetristi, mult din ce si-ar dori sa vada!

Soferul de taxi, chiar daca este dimineata si indiferent de varsta, nu este deloc prieten cu sapunul! In schimb, se crede macho si cocos, in interiorul masinii lor, Dacia Logan.

Ce nu inteleg eu, este de ce trebuie sa poarte discutii cu clientele, de ce trebuie sa-si dea cu pararea mereu, sustinand ca a lor e cea mai buna? De ce trebuie sa le ascultam toate ineptiile lor agramate si de ce ei sunt cei mai minunati barbati pe care ii intalnim? Am fost curioasa primele doua zile sa aud cum leaga doua cuvinte, dar m-am linistit! In aceasta dimineata, i-am zis ca am de lucru si m-am jucat pe internet pe telefon pana la destinatie.

Nu are nici un rost sa le dau sfaturi aici, pentru ca oricum taximetristii nu citesc! Nici macar Gazeta Sporturilor – costa bani si ziarul acela! 😉

Sunt curioasa, voi fetelor ati patit la fel! Si sa nu uit: de ce trebuie sa ne lase mereu cartea lor de vizita, sa-i sunam cu 30 minute inainte, ca ei vin si ne iau pe noi femeile, oricand avem nevoie, cand o aplicatie simpla pe telefon, Star Taxi, ma ajuta sa am un taxi in 3 minute?

Fuck you taxi drivers! Agree with me?

2 răspunsuri la „Taximetristii si clientele

  1. florin matei 31 / mai / 2013 la 9:40 AM

    Nu stiu de ce faci asemenea aprecieri la adresa taximetristilor.Am putea si noi sa facem la fel dar ne respectam clientii cu toate ca majoritatea sunt ca tine.Rusine tie!!!

    Apreciază

Lasă un comentariu