nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Femeile vor sa se prostitueze, la fel cum barbatii vor sex cu alt barbat


Francois Ozon s-a prezentat la Cannes 2013 cu filmul „Jeune et Jolie”, care spune povestea unei adolescente de 17 ani, ce incepe sa se prostitueze din curiozitate, apoi continua din placere, potrivit Le matin.

Intr-un interviu acordat pentru „Hollywood Reporter”, regizorul francez a explicat ca tema filmului sau este de „interes general”: „A fi platita pentru a avea o relatie sexuala este o fantasma foarte raspandita in cazul femeilor”, a spus Francois Ozon.

Cand jurnalista l-a intrebat de unde stie acest lucru, acesta a raspuns: „Aceasta este realitatea. Vorbiti cu femeile, vorbiti cu psihologii, toata lumea o stie”.

„Prostitutia, ca forma de exploatare a femeii, nu trebuie confundata cu eventuale fantasme”, considera medicul psihiatru Juliette Buffat.

Numit „macho” si „penibil”, regizorul este sfatuit „sa-si pastreze fantasmele pentru el”, deoarece face un deserviciu tinerilor prin prezentarea unui astfel de subiect: „Viata este si asa destul de complicata, pentru a mai veni cu promovarea prostitutiei de fantezie”, suna unul dintre mesaje.

De remarcat ca filmul „Jeune et Jolie” a „sedus” la Cannes, potrivit presei franceze, apreciindu-se ca are mari sanse de castigare a trofeului Palme d’Or de anul acesta.

De asemenea, se considera ca el a lansat o noua stea, Marine Vacth, model si interpreta a personajului principal din acest film.

Si din punctul meu de vedere Francois – nume de obsedat francez, greseste. Sa te prostituezi inseamna sa faci sex pe bani cu barbati fara sa-ti placa de ei. Probabil ca acea joaca placuta de noi femeile in care vrem sa fim tratate si sa ne comportam ca niste curve in pat, francezul obsedat nu a inteles-o! O facem numai cu barbatii care ne atrag! Ca apoi ei se simt datori sa faca cadouri, aici e alta problema – nu vor sa se „incurce” cu noi. Ce nu inteleg ei, e ca nici noi nu vrem o relatie in care sa inceapa sa ne intrebe ce facem la fiecare pas!

Noi femeile vrem sa facem prostituam cu oricine la fel de mult cum barbatii vor sa si-o traga cu alti barbati!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: