nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Ce-si doresc femeile cu adevarat?


Un barbat grijuliu este un barbat irezistibil. Un barbat sensibil, caruia ii pasa de ce este in jurul lui si care stie sa reactioneze cu atentie si compasiune este fermecator, scrie webmd.com .

Este inca mult loc pentru cavalerism, iar femeilor le plac barbatii care nu uita sa deschida o usa, sa traga un scaun, sa ofere sprijin unei femei care coboara din masina. Un barbat de acest gen care nu a uitat eleganta purtarii este mereu pe placul femeilor.

Barbatii care poarta accesorii de culoare rosie atrag femeile. Cel putin asa sustin cei care au testat culoarea rosie pe femei. Si s-a dovedit ca un barbat care poarta ceva rosu (o cravata de exemplu), atrage mai repede atentia unei femei. Un sfat, domnilor! Nu mult rosu, putin e suficient!

Nu iti ascunde defectele, recunoaste-le si lucreaza pentru imbunatatirea personalitatii. Nimic nu surprinde mai mult o femeie decat un om atent si sensibil care recunoaste cat poate si mai ales ce nu poate. Recunoastrea unor defecte atrag mereu atentia femeilor si le castiga increderea.

Nu incerca sa repari lumea femeii. E mult prea diferita si mult prea greu de inteles. Poti sa o asculti insa. Este suficient. Dar nu face greseala sa-i dai sfaturi, daca nu ti le cere.

Deseori, barbatii se gandesc cum sa ajunga mai repede in dormitorul femeii. Realitatea este ca femeile prefera un drum mai lung inainte de a ajunge in intimitate. Ceea ce trebuie sa stie barbatii este ca si femeile vor sex, dar inainte trebuie sa se simta cu adevarat legate de partenerul lor, iar asta cere ceva mai mult timp.

Afla ce-si doresc femeile in pat. O abordare cu tact este utila, dar poti sa o intrebi si ce ii place, si ce nu-i place. Un barbat abil o sa stie sa faca o femeie sa vorbeasca si sa-i arate ce vrea de la barbatul pe care il iubeste, in intimitate.

Repeta-i iar si iar ca o pretuiesti. Barbatii se rezuma la gesturi, dar femeile au nevoie de cuvinte. Asa ca nu ezita sa-i spui ca o iubesti.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: